Firme Luminoase

Asa cum bine se stie, pe piata exista foarte multe tipuri si modalitati de a costrui firme luminoase! De la firme luminoase clasice la cele compuse din materiale usoare cu finisaje deosebite sau forme atipice. Avand in dotare aparatura de ultima generatie reusim cu brio sa indeplinim orice cerinta, calitate, exigenta in acest domeniu.
Sa incercam o mica clasificare a firmelor luminoase cel mai des intalnite, insa atentie!… Nu ne limitam doar la produsele prezentate mai jos ci suntem deschisi la orice gen de proiect.
Incearca sa gasesti modelul de firma luminoasa ideala pentru afacerea ta in lista de mai jos, iar daca nu ai nici cea mai vaga idee, contacteaza-ne si o gasim noi.
Casete luminoase Backlit: Cele mai cautate produse din gama casetelor luminoase datorata pretului redus de achizitie si calitatea ireprosabila a vizualului pe timp de noapte
Casete luminoase Plexiglas: Profilele din aluminiu si fetele din plexiglas fac din aceste casete luminoase un produs dorit de cele mai multe societati. Oferim servicii de grafica, confectionare si montaj
Casete Luminoase dubla fata: Atat de mici si totusi atat de utile. Aceste casete luminoase nu trebuie sa lipseasca nici-unui magazin ce poate profita de beneficiile unui trafic pietonal tumultos.
Casete Rotunde / Ovale: Greu de ratat, aceste casete luminoase rotunde si ovale, ofera o imagine aparte magazinului dvs. Se pot confectiona atat cu o fata cat si cu doua fete pentru a fi vizibila din ambele sensuri de mers.
Firme luminoase Dibond: Deosebite si de impact, aceste firme luminoase din dibond se regasesc cu succes in magazine si sedii importante, in mall-uri, institutii, oferind o imagine puternica sediului sau magazinului dvs.
Firme Tuburi Spectrale: Cum putem fura atentia trecatorilor mai bine decat cu aceste firme luminoase din tub spectral? Da, cu siguranta alta varianta nu exista. Unde mai pui si faptul ca ele pot avea si jocuri de lumini.
Firme luminoase mixte: Un test de licenta reprezinta aceste firme luminoase mixte, imbinand toate cunostintele, materialele, si inovatiile din acest domeniu. Cu o echipa demna de invidiat, reusim sa ducem la bun sfarsit orice proiect.
Firme luminoase RoofTop: Mici, medii, mari, sau gigantice. Un produs ideal pentru societatile cu renume ce doresc un impact puternic pentru produsul sau brandul ce-l promoveaza. Oferim solutii complete.
Firme luminoase Atipice: Firme luminoase Backlit